Lucian Pop

Absolvent al Departamentului de Design vestimentar al UAD din Cluj Napoca, încă de la debut este prezent în cadrul celor mai importante evenimente de modă din țară, atât cu colecțiile proprii cât și ale mărcilor pentru care creează.

Lucian Pop, cu fiecare colecție a sa, aduce un nou subiect de controversă și provocare, propunând, cu seriozitate, un joc în care amestecă personaje și situații în aparență provenite din lumi diferite. Un stil masculin ce se definește prin rebeliune, nonșalanță, dar și printr-o profundă reflecție asupra rolului designerului în societatea contemporană devalorizată de superficialitatea imaginii.

Aparent simple, creațiile sale sunt o explorare a firescului, degajat și nonșalant sofisticat. Sunt linii pure inspirate din inocența juvenilă dar amestecate cu lejeritatea excentrică prin care umorul este un mod de viață. A ieși din canoane, a ieși din tipare, dar într-un mod subtil este filosofia creațiilor semnate Lucian Pop.

Nou În Secțiunea Arhitectură

Romanian Creative Week propune un veritabil festival de arhitectură ce se va desfășura de-a lungul tuturor celor 5 zile ale RCW