Mirela Diaconu

Mirela Diaconu a absolvit cursurile de modă ale NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) și ale masterului în Accessories Design la Domus Academy, ambele în Milano. Cariera sa ca fashion designer a început în 2007, când a inaugurat studioul de creație din București, locul unde ideile sale se materializează în creații vestimentare sofisticate și senzuale. De-a lungul timpului a participat la numeroase evenimente și târguri internaționale ce au dus treptat la dezvoltarea brandului.

Ținutele sale se adresează unui public feminin care apreciază originalitatea și stilul versatil și modern al creațiilor MD.

Esența brandului este prezentă în fiecare dintre colecțiile sale, cu accente unice și o notă de excentricitate, mixând materiale și croieli contrastante ce flatează și accentuează silueta feminină. Complementarea croielilor simple cu design-uri de lux, a materialelor prețioase cu elemente formale se adaptează perfect cerințelor modei contemporane.

În colecțiile sale, MD reinterpretează cele mai noi tendințe, îmbinând materiale și accesorii atent selecționate.

Nou În Secțiunea Arhitectură

Romanian Creative Week propune un veritabil festival de arhitectură ce se va desfășura de-a lungul tuturor celor 5 zile ale RCW