Știai că în 2020 YouTube a plătit pentru muzica încărcată pe platformă peste 4 milarde de dolari (cu 1 miliard mai mult decât în 2019)? Dar că în 2021 peste 72.000 de artiști au câștigat mai mult de 15.000$/an din muzica încărcată pe Spotify?

Cifrele acestea cresc de la an la an și anii de pandemie au arătat că muzica înregistrată poate deveni o sursă de venit din ce în ce mai importantă pentru un muzician.

Dar, ca să te numeri printre cei care reușesc să câștige sume relevante din muzica digitală, trebuie să știi cum să îți promovezi și să-ți vinzi muzica mai eficient.

Workshopurile IndieRO on Tour te ajută să înțelegi mai bine cum funcționează online-ul, care sunt capcanele în care poți să cazi și ce anume trebuie să faci pentru ca sumele pe care le poți câștiga din muzica digitală să crească repede.

Dacă îți produci singur muzica, vino pe 26 mai în Sala Procopiu de la Palatul Culturii să te întâlnești cu specialiștii care îți pot explica simplu și clar, cum să faci să câștigi mai mult din online și din muzica înregistrată în general.

Locație: 26 Mai 2022, Palatul Culturii, Sala Procopiu

Cumpără Bilete la Catedral