Wear The Energy

Concurs de design de tricou

12.01.2024 – 10.03.2024

Wear The Energy

Concurs de design de tricou

12.01.2024 – 10.03.2024

Încă de la prima ediție, Romanian Creative Week și-a asumat misiunea de a fi un lider de schimbare în mai bine. Schimbare în cum vedem prezentul, în cum trăim arta și în cum experimentăm tehnologia. 

Ediția #RCW24 gravitează în jurul conceptului de ENERGIE. Energia nu este un simplu sentiment care nu aduce rod și dispare după o perioadă scurtă de timp. Energia este palpabilă, este materializarea creativității, este o forță care mișcă lumea. 

Anul acesta vrem să facem conceptul RCW mai vizibil ca oricând și să îl transferăm în obiecte pe care le putem lua cu noi în viața de zi cu zi și care ne pot aminti constant că stă în puterea noastră să înaintăm cu speranță și creativitate spre un viitor pe care îl visăm. 

De aceea, lansăm provocarea WEAR THE ENERGY, care se adresează tuturor tinerilor artiști și designeri (până în 25 de ani) care își doresc să fie o parte vizibilă a ediției RCW de anul acesta. 

Wear The Energy

Concurs de design de tricou

12.01.2024 – 10.03.2024

Tema competiției

Dacă vrei să fii și tu parte din această mișcare, gândește-te cum se traduce în cel mai bun mod vizual ideea de energie, apoi realizează designul pentru un tricou, unul dintre articolele vestimentare de bază. 

Cele mai bune lucrări vor fi produse de echipa RCW și comercializate pe website-ul RCW ca merch oficial al editiei 2024, care va purta semnăturile câștigătorilor. Mai mult decât atât, echipa de organizare oferă trei premii de câte 1000 RON.

Wear The Energy

Înscriere

Înscrierile se fac printr-un mail la callforprojects@romaniancreativeweek.ro, cu subiectul WEAR THE ENERGY / Nume_Prenume participant

Deadline înscriere: 10 martie 2024

Anunț câștigători: 15 martie 2024

Juriu:

Elena Viziteu

Ovidiu Buta

Daniel & Andrew Design Studio