20

Hub | Painting in Motion: Real-Time Art Workshops

arts & crafts
18.5.2024
18:00-20:00
Muzeul „Nicolae Gane”
Hub | Painting in Motion: Real-Time Art Workshops Hub | Painting in Motion: Real-Time Art Workshops

Artiști

Ana Maria Hanganu

Artist vizual, pictor, absolventă a Facultății de Arte Plastice și Design, secția Pictură de șevalet, din cadrul Universității de Arte „G.Enescu” Iași, licență și master ( 2016 – 2021). Ana-Maria a coordonat cursuri de pictură private. A realizat numeroase expoziții atât de grup cât și private, cariera de artist vizual începând din anul 2016 până în prezent, în Galeriile din Iași, Cluj Napoca, Piatra Neamț, Târgoviște, etc. dar și expoziții internaționale (Virginia, SUA).
Artistul plastic aspiră spre noi identități, spre noi caractere, în căutarea continuă a identității personale, oamenii din jur influențând acest aspect, fie în rău, fie în bine. Să ne menținem propria identitate reprezintă în primul rând atitudinea pe care o avem cu privire la lucrurile din jurul nostru.

Marciana Rotari

Marciana Rotari (Răileanu), născută la data de 14 Iunie 1995, in Pașcani județul Iași, a absolvit studiile de licență și masterat pe departamentul pictură în cadrul Universității de Arte și Design “George Enescu” Iași, având la bază și studii de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” Iași. Preocupările principale fiind până în prezent în domeniul artei, ducând mai departe tradiția tablourilor realiste și hiperrealiste și îmbinând valențe ale artei digitale cu cea tradițională.

Cezara Moraru

Coordonator

Cezara Moraru este doctor în Arte Vizuale, muzeograf, a absolvit în 2020 programul de licență la secția Pictură a Facultății de Arte Vizuale și Design de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași. Desfășoară o activitate artistică intensă cu participări la expoziții de grup, colective și personale din care amintim: „Ipostazele privirii” (Muzeul Municipal Iași), „Substraturi subiective” (Galeria „Meru”, Iași), „Identități” (Galeria „Victoria”, Iași) și „Memory Surface” (Casa de Cultură „Mihai Ursachi”).