Despre noi

Romanian Creative Week a fost desemnat de către Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală (EUIPO) cel mai mare eveniment dedicat industriilor creative din UE, din punctul de vedere al numărului de industrii adunate la un loc.

Romanian Creative Week este organizat de Federația Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC) – singura federație patronală reprezentativă la nivel național ce activează în sectorul Industriilor Creative din România. S-a înființat în Iași, în august 2011. A organizat până acum, direct sau prin patronatele membre, mai mult de 50 de acțiuni de promovare națională și internațională a industriilor creative românești în domenii precum designul vestimentar, industria cinematografică și de televiziune, publicitate, IT, muzică etc.

Obiectivul principal al FEPIC este acela de a susține în mod nemijlocit creativii și creativitatea. Importantă este și facilitarea întâlnirii dintre tinerii creativi și nume consolidate deja ale creativității românești într-un efort comun de promovare, dezvoltare și consolidare a industriilor creative în România și în regiune. Obiectivele FEPIC acoperă atât zone ce țin de recunoașterea și susținerea administrativă a creativității cât și identificarea modalităților prin care creativitatea poate și trebuie să contribuie la dezvoltarea economică, culturală și socială a comunităților.

Creative
Team

Cătălin Alionte
Irina Schrotter
Ada Teslaru
Alexandru Abagiu
Alexandru Herberth
Anca Iancu
Anda Zota
Andrei Cozlac
Andrei Dănilă
Aura Rusu Popa
Bogdan Iacob
Caterina Pruteanu
Carina Lăcătușu

Cătălina Mărușter
Ciprian Iacob
Daniel & Andrew Design Studio
Elena Viziteu Ionescu
Felix Aftene
Ioana Ciolacu
Irina Păcurariu
Jean-Mark Schrotter
Lisa Toma
Lucian Broscățean
Maria Bilaşevschi
Marian Pălie
Marlene Herberth

Mihai Lupu
Mircea Meriacri
Mădălina Pintilie
Oana Stanciu
Ovidiu Buta
Sorin Stratulat
Ștefan Lupu
Teodora Drăjneanu
Teodora Velescu
Vlad Mercori