6

NeMO HERE

15–26.5
.2024
aMuse BOX
NeMO HERE NeMO HERE

HERE – Human Expression through Rhythms and Emotions: semnifică interconexiunea dintre muzică și mediile umane, subliniind modul în care muzica servește ca mediu de exprimare a emoțiilor și reflectă contextele culturale și societale în care este creată și experimentată.

Bun venit în New Music Oasis, unde sunetul și spațiul se împletesc pentru a crea o experiență sonoră captivantă. În această secțiune inovatoare, am integrat perfect arhitectura cu muzica, promovând un mediu în care fiecare colț devine o pânză pentru expresia artistică. Printr-un open call, am invitat vizionari să proiecteze o scenă/instalație care nu doar captivează ochiul, dar servește și ca o punte pentru ritmurile muzicii electronice. În fiecare seară, acest spațiu dinamic prinde viață cu spectacole care estompează granițele dintre sunet și structură, invitând participanții să exploreze intersecția dintre arta auditivă și vizuală.

Pe măsură ce rătăciți prin New Music Oasis, vă veți trezi învăluit într-o călătorie senzorială diferită de oricare alta. De la liniile elegante ale designului arhitectural până la ritmurile palpitante care reverberează prin aer, fiecare element a fost pregatit cu meticulozitate pentru a vă transporta într-un tărâm în care inovația nu cunoaște limite. 

aMUSE BOX

… unde Arta, Muzica și viața Urbană, se întâlnesc într-un Spațiu Emergent

Proiectul nostru propune amenajarea esplanadei Națiunilor Unite, din orașul Iași, aducând o abordare multifuncțională și atrăgătoare, ce îmbină armonios elemente artistice, lumina și divertismentul, pentru a susține o gamă diversă de activități artistice, precum ar fi muzica și dansul.

Elementele-cheie folosite în soluția noastră sunt: interacțiunea, socializarea activă, dinamismul. Soluția generează un spațiu virtual, de maximă transparență, printr-un cadrul luminos, funcționând asemenea unui teatru experimental.

Pe timp de zi, piața prinde viață prin intermediul unei instalații din bile colorate, care prin dispunerea lor, formează logo-ul evenimentului (RCW). Această abordare nu este doar decorativă, ci transformă spațiul într-un cadru captivant și interactiv, atrăgând atenția vizitatorilor. Cine nu ar fi fascinat de 2000 de biluțe colorate?

Pe timp de noapte, iluminatul prin benzi LED creează o atmosferă aparte, punând în valoare fiecare detaliu al scenei și al spațiului din jur. Publicul și artiștii se întâlnesc și susțin spectacole pline de energie și expresivitate, iar concertele și piesele de teatru capătă dinamism, prin schimbarea de culori a iluminatului, în funcție de sunet.

Soluția propusă nu se limitează doar la evenimente culturale, ci este gândită pentru a susține o varietate de activități. Dansuri, concerte, piese de teatru, expoziții de artă sau spectacole de lumină – toate pot găsi aici un cadru adecvat și inspirațional. Flexibilitatea și adaptabilitatea designului permit transformarea rapidă a spațiului în funcție de nevoile și preferințele organizatorilor.

Proiectul nostru pentru amenajarea esplanadei Națiunilor Unite, din Iași prezintă o soluție interactivă și multifuncțională, ce transformă acest spațiu urban într-o destinație vibrantă și atrăgătoare pentru artă, cultură și divertisment, într-un mod fezabil și interactiv. O adevărată simfonie arhitecturală.

Program

15.05

20:00 – 22:00

Silviu Trik

16.5

20:00 – 22:00

Matek

17.5

20:00 – 23:00

Gala

18.5

20:00 – 23:00

Bruno from Ibiza

19.5

20:00 – 22:00

Ritualic DJ Set

20.5

20:00 – 22:00

Matek

21.5

20:00 – 22:00

Mark Evans

22.5

20:00 – 22:00

Matek

23.5

20:00 – 22:00

Matek

24.5

20:00 – 23:00

DJ Enzo

25.5

20:00 – 23:00

Gala

26.5

20:00 – 22:00

Silviu Trik