10

NeMO In The City

18–22.5
.2024
Baia Turcească
FOOM
Beer Zone
Acaju
Cafeneaua Piața Unirii
NeMO In The City NeMO In The City

Bun venit la New Music Oasis, NeMO, secțiunea vibrantă a Romanian Creative Week, unde vom lua pulsul plin de viață al talentului muzical emergent, în diversele locații ale orașului.

În această captivantă oază, pietrele prețioase ascunse și stelele în ascensiune ale scenei muzicale ocupă centrul scenei, prezentându-și sound-urile inovatoare și interpretările captivante. De la cafenelele intime la cluburile trendy, fiecare colț al orașului devine un loc de desfășurare pentru următorul mare nume în muzică.

Pregătiți-vă să fiți fermecați de fuziunea eclectică a genurilor, de la melodii pline de suflet până la ritmurile electrizante, pe măsură ce artiștii împing limitele creativității și imaginației. Indiferent dacă esti un entuziast al muzicii sau un suflet aventuros în căutarea unor melodii proaspete, NeMO promite o experiență de neuitat, plină de descoperire și bucurie.

Așadar, alătură-ni-te în timp ce ne scufundăm în tapiseria vibrantă a sunetelor și melodiilor, descoperind viitorul muzicii notă cu notă. Bine ați venit la NeMO, unde ritmul de mâine vă așteaptă.

Program

18.5, 20:00

Baia Turcească

Silent Party: Sofro.SHE, Leyah “Cinestezia”, Ritualic

19.5, 20:00

Beer Zone

Alexandra Capitanescu 

20.5, 20:00

Foom

Delta Pe Obraz
Creativii din Republica Moldova susținuți de Purcari

21.5, 20:00

Acaju

Tajnic

22.5, 20:00

Cafeneaua Piața Unirii

Afrobeats /w Silviu Trik special guest Sandro Machado