UniCredit Lab

Open Call

17.4.2024 – 20.5.2024

Open Call

UniCredit Lab

Open Call

17.4.2024 – 20.5.2024

Acolo unde este talent apare inevitabil și dorința de a-l transforma în business.
Iar în Iași, comunitatea de oameni talentați este mare. Foarte mare. Știm asta. Și ne dorim ca din această comunitate de oameni talentați să se nască viitoarea comunitate de oameni de afaceri.

Acesta este motivul pentru care organizăm UniCredit Lab – un program de educație financiară și antreprenorială de tip speed mentoring.

Așa că, dacă ai o idee pe care vrei să o transformi într-o afacere sau ai o afacere la început de drum, aplică aici și 7 profesioniști din banking, business, financiar, juridic, digital marketing și branding te vor învăța ce trebuie să faci ca antreprenor la început de drum, într-un program personalizat de mentoring.

Vei putea vorbi, cu fiecare în parte, despre ideea ta, planul tău de afaceri, resurse, finanțare, ce să faci și ce să nu faci când începi o afacere și multe altele.

Pentru a putea beneficia de mentorat aplicat direct nevoilor tale, trebuie să ne trimiți la contact@romaniancreativeweek.ro următoarele informații:

  • Curriculum Vitae;
  • Care e ideea ta de business, formulată cât mai clar. Dacă ai un business la început de drum, dă-ne cât mai multe detalii despre el;
  • O scrisoare de intenție, în care să fie clar precizate motivele pentru care te înscrii în UniCredit Lab și ce așteptări concrete ai de la acest workshop.

Nou deadline înscrieri: 20 mai 2024.

Workshop-ul are loc pe 22 mai, la Palatul Culturii, în Sala Voievozilor

Locurile sunt limitate așa că dacă vrei să participi, grăbește-te să te înscrii.

Ne vedem la treabă!