Conceptul RCW 2024

30.1.2024

Nu cu mult timp în urmă, lumea s-a închis și tot ceea ce știam s-a transformat într-un miliard de bucățele. Dar ca orice alt miracol, acela a fost și o nouă șansă ca lumea să devină mai bună. În acel moment RCW a intervenit ca lider al schimbării, ultimii trei ani reprezentând o călătorie condusă de creativitate.

Este o realitate a vieții că există un timp potrivit pentru fiecare lucru de pe acest pământ. Există un timp pentru a admira cu uimire prezentul și există un timp pentru a acționa pentru o zi de mâine mai bună. Și fiecare pilon al RCW reprezintă o acțiune curajoasă în această direcție. Vine un moment în artă când trebuie să admiri și vine un moment când trebuie să creezi noi experiențe. În crearea de conținut, există un moment în care trebuie să te bucuri de tot ceea ce a fost creat și un moment în care să-ți provoci creativitatea. În inovare, există un timp pentru a te bucura de toate posibilitățile tehnologiei și un timp în care trebuie să împingi toate limitele. În media, există un timp pentru a absorbi realitatea și un timp pentru a te cufunda în universuri neașteptate. În design, există un timp pentru a trăi momentul așa cum este și un timp pentru a gândi și a crea în mod responsabil. În antreprenoriat, există un timp pentru a face pur și simplu și un timp pentru a face mai bine. Există un timp pentru a fi și un timp pentru a fi mai bun.

Acest moment este aici și este o oportunitate spectaculoasă pentru Romanian Creative Week de a explora diferite nuanțe ale creativității. Într-o lume în care totul este posibil, depinde de noi să creăm cel mai bun viitor care poate exista. Dacă ceva ne-a ținut uniți de-a lungul anilor, aceasta este puterea de a forma comunități care se îndreaptă într-un mod creativ către viitor. Și acest lucru este inima celor mai frumoase posibilități.

Așa că anul acesta, Romanian Creative Week este aici pentru a crea prin intermediul a sute de evenimente, expoziții de artă, concerte, discuții și spectacole. Timp de 12 zile extraordinare, RCW 24 va fi generatorul unei dinamici efervescente incredibile care au puterea de a transforma timpul și locul. RCW24 va fi energie pură. Energie care mișcă. Fiecare munte, fiecare minte, fiecare inimă. Credem cu adevărat că ENERGIA este un concept suficient de puternic pentru a îndeplini misiunea pe care ne-am asumat-o cu îndrăzneală: misiunea de a merge către un viitor la care visăm în mod curajos.

ENERGIA aparține minții. Aparține tehnologiei, aparține fiecărei ființe vii de pe acest pământ. Ne aparține tuturor și este o forță care ne va duce acolo unde visăm să fim.