8

Hub | Aparterre + V:PM pop-up store

24–26.5.2024
12:00–20:00
Galeriile Dumitru I. Grumăzescu Iași
Hub | Aparterre + V:PM pop-up store Hub | Aparterre + V:PM pop-up store

V:PM Atelier reprezintă esența unei garderobe moderne, piese vestimentare atemporale care celebrează rafinamentul feminin. Un look care îmbină armonios liniile de matinal cu cele de seară, accentele de contemporan fiind elementele definitorii. Prin culori efervescente, țesături ilustre și croiuri de cea mai înaltă calitate, V:PM satisface necesitățile femeii moderne care apreciază piesele de lux realizate excepțional. Descoperă rochiile noastre de seară, rochiile cocktail și piesele separate, toate realizate în cadrul măiestriei atelierelor noastre. Concepute pentru a fuziona confortul și a pune în valoare expresia de sine, produsele noastre vor deveni cu siguranță piese de bază în orice garderobă.

Venim la Iași! Descoperă in cadrul pop-up-ului APARTERRE o selecție a celor mai în vogă piese vestimentare din colecțiile de primăvară-vară 2024 ale unor nume ca Magda Butrym, Mugler, David Koma, Victoria Beckham, 3.1.Phillip Lim sau Alexandre Vauthier pentru o transformare instantă a garderobei tale!

Vineri, 24 mai
Sâmbătă, 25 mai
Duminică, 26 mai
Zilnic de la 10:00 la 20:00

Ne vedem acolo!

Domnica Mărgescu

Domnica Mărgescu

Domnica este director de modă al revistei ELLE România de aproape 20 de ani, punându-și semnătura în toți acești ani pe nenumărate ediții și editoriale de modă emblematice, dar și pe nenumărate proiecte de styling publicitare sau personale, stilul ei fiind deja un trademark personal.

APARTERRE este locul în care și-a canalizat toate ideile, referințele și experiențele, punând pe harta modei din România un reper în ceea ce înseamnă estetica modernă în styling-ul vestimentar.

Aparterre

Aparterre

Situat într-un spațiu care este o declarație vizuală în sine, APARTERRE își derivă conceptul din stilul și intimitatea unui apartament, oferind o selecție de produse multibrand curatoriată într-o estetică modernă de cei mai influenți editori de modă din România. APARTERRE oferă o experiență unică asupra modei și lifestyle-ului pentru cei care își doresc o abordare personală a stilului vestimentar și care sunt mereu în căutarea celor mai actuale nume din modă. Design-ul de interior conceput de Bogdan Ciocodeică completează ideea unei experiențe de shopping intime prin contrastele dintre contemporan și iconic, dintre public și privat, rezultând un concept store cu o puternică notă personală. ”Ne definesc lucrurile cu care simțim o conexiune. De aceea credem că a fi în căutarea unui stil personal este o cale de a descoperi pe tine.”