2

Hub l EARTHWEAR by Blugarie

15–26.5.2024
10:00 - 22:00
Grădinile Palas
Hub l EARTHWEAR by Blugarie Hub l EARTHWEAR by Blugarie

Bine ați venit în sfera EarthWear, unde “The Dream is denim” se contopeste cu partea sustenabila intr-o cursa fascinantă spre un viitor mai verde și mai echilibrat! „Rooting Sustainable Denim Fashion” este un proiect dedicat inovației în materialele de jeans și angajamentului nostru ferm față de responsabilitatea protejarii mediului înconjurător.

Word of the year a fost si inca este “Sustainability” la nivel mondial, generand preocupare in toate industriile de a crea awareness asupra impactului pe care noi oamenii il avem in fiecare ACUM.
Sustenabilitatea in fashion înseamnă să ne îndreptăm atenția către modul în care materialele textile sunt produse, utilizate și eliminate, astfel încât să minimizăm impactul negativ asupra pământului și să promovăm o relație mai echilibrată între om și natură.

Lucrarea propune fuziunea materialui organic de denim cu plantele si florile prin pamant, avand aceasta permeabilitate in crearea unui mediu propice pentru inflorire dupa prinderea radacinilor de moralitate si preocupare pentru protejarea planetei Earth. Folosirea constienta a denimului sustenabil va aduce influenta necesara pentru noua inflorire a viului.

Alătură-te călătoriei noastre sustenabile prin EarthWear by Blugărie și ajută-ne să plantăm rădăcini puternice pentru un viitor mai bun pentru toți!