2

Inside Out Emotional Energies

instalație de artă
15–26.5
.2024
Gradina Botanica Iasi, Zona Amfiteatru
Inside Out Emotional Energies Inside Out Emotional Energies

Instalatia explorează ciclul vieții ca punct central al exprimării artistice. Creativitatea inerentă diferitelor faze ale existenței umane va fi analizata prin multiple discipline artistice incorporate.

Dansul, ca simbol al implicarii active în parcursul vieții, va stimula (re)descoperirea unor răspunsuri interioare. O invitație la reconectarea și redescoperirea inocenței originare, cromatica instalatiei de arta va trezi aminitiri odata cu interactiunea dintre public si arta.
Conceptul a fost dezvoltat pentru contextul natural specific, bazându-se pe calitățile intrinseci ale mediului inconjurator pentru a îmbogăți mesajul: Vigoarea creativă a vieții exprimata de ritmurile ciclului natural si extinsa prin energia expresivă a dansului.

Program

Vineri

15:00, 16:00

Sâmbătă & Duminică

13:00, 14:30, 16:00

Curatori

Georgiana Dimitrescu

Georgiana Dimitrescu

Balerină la Opera Națională din Iași si cu o experienta de 15 ani in lumea dansului sportiv, Georgiana a fost Vice campioana României în 2014 la Junior II și a obtinut locul 7 la Campionatul Mondial de dans sportiv din Rusia. A participat la peste 100 de competiții de dans sportiv, inclusiv German Open Championship. La 20 de ani a debutat cu rolul principal în Cenușăreasa, Clara în Spărgătorul de Nuci și unul din cele mai grele roluri de balet, Giselle.

Karina Luncasu

Karina Luncasu

Instructor de modelling si fondator al clubului Karelli impreuna cu Silvan, Karina este pasionata de organizarea si pregatirea copiilor in cadrul evenimentelor artistice. Absolvind Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din Iași, iși doreste să creeze proiecte prin care copiii să dezvolte atat abilități fizice, cat și emoționale.

Silvan Cimpoesu

Silvan Cimpoesu

Silvan Cimpoesu este student in anul 5 MArch Architecture la The Bartlett School of Architecture, University College London in Marea Britanie unde a absolvit si cursurile de licenta in domeniul arhitecturii. A lucrat ca arhitect stagiar la Burgess Architects in Londra, facand mai apoi parte din echipa Zaha Hadid Architects. Ultimul proiect al acestuia se concentreaza pe tehnologiile Mixed Reality, VR si AR, interesul pentru relatia dintre miscare si spatiu fiind un rezultat al pasiunii acestuia pentru diverse sporturi practicate. Dintre acestea merita mentionat dansul sportiv de performanta început la varsta de 5 ani. Antrenor de Latino si Standard, a fondat clubul Karelli dedicat copiilor, parte din acestia performand in cadrul instalatiei „Ieri, azi, maine…” la Romanian Creative Week 2024.