2

UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs

22.5
.2024
Sala Voievozilor
UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs UniCredit Lab/Speed Mentoring for Wannabe Entrepreneurs

Credem în puterea antreprenoriatului de a aduce o schimbare în bine și de a avea un viitor mai empatic. De aceea, la #rcw24, UniCredit Bank continuă să investească activ în dezvoltarea comunităților creative printr-un workshop de educație financiară și antreprenorială, intitulat UNICREDIT LAB.

7 profesioniști din banking, business, financiar, juridic, digital marketing și branding te vor învăța tot ce trebuie să faci ca antreprenor la început de drum, într-un program personalizat de tip speed mentoring.

Program

9:30 – 10:00

Registration and Welcome

10:00 – 13:00

Speed Mentoring — Session I

13:00 – 14:00

Lunch

14:00 – 16:00

Speed Mentoring — Session II

16:00 – 17:00

Diploma Ceremony and Networking

Mentori

Alin Coman

Alin Coman

Managing Director  – Sound Masters&Alcom Invest Consulting 

Business lider cu peste 10 ani de experiență în stimularea creșterii și gestionarea companiilor din diverse industrii, Alin are un palmares de succes dovedit în cadrul unor corporații bine stabilite, cum ar fi Vodafone, alături de proiecte antreprenoriale care cuprind francize de retail, investiții imobiliare și consultanță în afaceri.

Posedă o combinație puternică de expertiză tehnică și simț al afacerilor dobândită în timpul studiilor sale în domeniul antreprenoriatului și al managementului inovării la Institutul Regal de Tehnologie KTH din Stockholm.
În prezent, se află la conducerea Sound Masters, distribuitor exclusiv pentru mărci renumite de electronice de consum în România, precum Harman Kardon, JBL, Lenco și altele. În plus, el supraveghează diverse proiecte imobiliare în curs de desfășurare.

Competențe-cheie:
– Planificare strategică și execuție: Dezvoltarea și implementarea strategiilor de creștere în mediile B2B și B2C.
– Dezvoltarea afacerilor: Identificarea oportunităților, cultivarea de noi parteneriate, extinderea pieței și asigurarea de noi oportunități de afaceri.
– Gestionarea canalelor de distribuție: Construirea și gestionarea rețelelor de canale de succes, asigurând performanța optimă a partenerilor.
– Leadership și management: Conducerea și motivarea echipelor pentru a atinge scopurile și obiectivele stabilite.

Anca Ungureanu

Anca Ungureanu

Director – Identity&Communication Department – UniCredit Bank

Anca Ungureanu are o experiență în marketing și comunicare de peste 21 de ani. Ea deține poziția de Director Identity & Communication la UniCredit Bank România începând din 2009, coordonând comunicarea internă și externă a băncii, retail și corporate marketing, brand management, precum și implicarea în proiectele de comunitate și responsabilitate socială corporativă. De asemenea, Anca coordoneaza activitățile de marketing si comunicare si pentru UniCredit Leasing și UniCredit Consumer Financing.

Anca a absolvit programul EMBA la Berlin School of Creative Leadership, este Aspen Young Leader (2013) și un Practician Certificat în Sustenabilitate al Institutului de Management și Evaluare a Mediului (IEMA).

Este co-fondator Beans & Dots Speciality Coffee Shop & Kitchen din ianuarie 2017, business de familie pornit din entuziasmul pentru cafeaua de specialitate și gastronomie.

Pe parcursul carierei sale profesionale, Anca a făcut parte din numeroase jurii în competiții de publicitate, comunicare digitală, PR, design și business startups.

Antoaneta Curteanu

Antoaneta Curteanu

Membru al Directoratului/Vicepreședinte Executiv – Divizia De Retail – UniCredit Bank 

Antoaneta Curteanu are o vastă experiență în sistemul bancar, de peste 25 de ani, dintre care 19 în cadrul Grupului UniCredit.

Astfel, în perioada 2005-2007 a fost Vicepresedinte Executiv și Membru al Directoratului UniCredit România, pentru ca în 2007 să preia poziția de Director Adjunct al Diviziei Corporate și Global Transaction Banking din cadrul UniCredit Țiriac Bank. În 2010 a devenit CEO al leaderului pieței de leasing – UniCredit Leasing România, o poziție pe care a ocupat-o până în mai 2016, când a preluat rolul de Coordonator al Diviziei Corporate Investment și Private Banking și Membru al Directoratului UniCredit Bulbank în Bulgaria. Din noiembrie 2019, este Membru al Directoratului și Vicepresedinte Executiv al diviziei Retail UniCredit Bank S.A.

Antoaneta Curteanu este absolventă a Academiei de Studii Economice București, detine un titlu de master în domeniul bancar obținut în cadrul Louisiana State University din SUA, și este membru al EPWN – European Professional Women Network.

Carmen Iablonschi

Carmen Iablonschi

Sales Trainer – UniCredit Bank

Cu o experiență de 20 de ani în industria bancară, Carmen se consideră o norocoasă. Pasiunea pentru business și cifre, dar și cea pentru latura umană s-au concretizat într-un job complex, acela de Sales Trainer în cadrul UniCredit Bank începând cu anul 2010.

Pentru că viața e un proces continuu de dezvoltare, în 2016 a absolvit atelierul de antreprenoriat EMPRETEC România, program dezvoltat de Universitatea Harvard.

Din mai 2017 s-a alăturat ca trainer partener în programul de accelerare al afacerilor în design – ZAIN Accelerator, programul fiind o rampă de lansare pentru cei ce voiau să dezvolte un produs de design.

A urmat competiția Academia Minților Creative, un program de educație financiară și antreprenorială al UniCredit Bank, unde a jurizat competiția de granturi pentru digitalizarea afacerilor.
În anul 2022 a susținut în cadrul Romanian Creative Week de la Iași primul workshop de educație financiară și antreprenorială intitulat Becoming an Entrepreneur, ajutând viitorii antreprenori să-și transforme ideile de afaceri într-un business de succes.
Pentru Carmen, partea de training înseamnă misiunea, iar cea de business, pasiunea.

Cosmin Nastasă

Cosmin Nastasă

CEO Data Revolt Agency

Fondator și CEO al agenției Data Revolt, Cosmin susține inovația în marketingul digital prin strategii data driven. Cu 20 de ani de expertiză care acoperă marketingul digital, media online, marketingul de performanță, analiza web și publicitatea, Cosmin este un pionier al abordărilor noi, bazate pe data insights.

Călătoria sa a început în marile agenții de publicitate și media, unde a fost martor la creșterea afacerilor online. Astăzi, alături de o echipă dedicată, continuă să revoluționeze industria prin valorificarea puterii datelor în modelarea unor campanii de marketing eficiente.

Irina Neacșu

Irina Neacșu

CEO – FIN EXPERT

Expert contabil și auditor financiar, Irina conduce de 20 de ani compania de contabilitate și audit financiar FIN EXPERT.

Este absolventă a Facultății de Științe Economice din Iași, specializarea Finanțe și Contabilitate.

Irina este:
– Expert Contabil, membră a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România din 2001;
– Auditor financiar, membru al Camerei Auditorilor Financiari din România din 2004;
– Auditor financiar autorizat de Camera Auditorilor Financiari din România pentru auditarea proiectelor europene – din 2014;
– Auditor financiar autorizat de către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Audit Statutar – din 2018.

Tudor Colțan

Tudor Colțan

Business Lawyer – Managing Partner Benga, Colțan&Asociații

Tudor Colțan este antreprenor și managing partner al Benga, Colțan & Asociații, o societate de avocați specializată în Business Law, care promovează digitalizarea și îmbinarea Dreptului cu tehnologia.

Crede că avocatura de business trebuie să sprijine antreprenoriatul, de unde si motto-ul societății: “Your Business Partner, in Law”.

Tudor a facut parte din echipa câștigătoare a marelui premiu la competiția de Legal Tech “Global Legal Hackathon”, desfășurată la New York în 2019.

Colecționar de artă contemporană și iubitor de design autohton, Tudor sprijină industriile creative atât în postura de client cât și în cea de profesionist al Dreptului.